Wekelijkse Physio Yoga lessen – Brugge

In deze drukke, overprikkelde wereld is het een zegen om elke week even de tijd te nemen om tot rust te komen – om even op de reset-button te duwen.

Deze wekelijkse yogalessen bieden je de gelegenheid om op een veilige en verantwoorde manier goed voor jezelf en je lichaam te zorgen. PhysioYoga verenigt kinesitherapie (genezen door bewegen) met de authentieke wijsheid en kracht van yoga.

Door je lichaam en geest terug te verbinden met hun natuurlijke toestand bevrijd je je levenskracht en vitaliteit. Je lichaam komt meer in balans en wordt sterker en soepeler. Er ontstaat meer ruimte in je hoofd en het wordt makkelijker om je innerlijke rust te bewaren.

Praktische informatie

Wekelijkse lessen op dinsdagavond – telkens van 19u00 tot 20u30

  • reeks 1: 20/11, 27/11, 4/12, 11/12, 18/12/2018
    vijf lessen voor 60 €
  • reeks 2: 8/1, 15/1, 22/1, 29/1, 5/2, 12/2, 19/2, 26/2, 12/3, 19/3, 26/3, 2/4/2019
    12 lessen voor 140 €
  • reeks 3: 23/4, 30/4, 7/5, 14/5, 21/5, 28/5, 4/6, 11/6/2019
    8 lessen voor 90 €
  • daarna is het weer tijd voor zomeryoga aan het strand 🙂

Locatie:
The Jewel Within Yoga
Leiselestraat 142 – St-Michiels Brugge

Inschrijving:
vooraf inschrijven is noodzakelijk door me een mail te sturen (info@bartdenys.com) en het volledige bedrag over te schrijven op mijn rekening: BE52 9796 1378 7309

Later instappen in een reeks is mogelijk indien er nog plaats is – neem hiervoor contact met me op.

PhysioYoga

De traditionele yoga-houdingen zitten geniaal in elkaar en hebben een enorm potentieel om je lichaam terug in balans te brengen. Alleen is het gemiddelde westerse (gestresseerde) lichaam niet in staat om deze houdingen zo uit te voeren dat je er werkelijk voordeel uit haalt.

Gebaseerd op mijn kennis van anatomie en biomechanica, mijn expertise uit het werken met mensen met klachten en mijn jarenlange beoefening van allerlei vormen van lichaamswerk (yoga, oosterse krijgskunsten, dans, feldenkrais methode) ontwikkelde ik PhysioYoga.

PhysioYoga haalt het beste uit elke asana (yoga-houding) en biedt varianten en aanpassingen zodat de benefits van de oorspronkelijke houdingen toegankelijk worden voor iedereen. Uiteindelijk zal je wel in de originele houdingen kunnen komen, maar dan op een correcte, veilige en gezonde manier.

Mijn lessen zijn toegankelijk voor elk niveau. Iedereen krijgt variaties aangeboden die afgestemd zijn op wat nodig is op dat moment. Het gaat hierbij niet om hoe de houding eruit ziet, maar om het effect van de houding op jou en hoe je je voelt. Yoga is geen gymnastiek, maar een weg naar een meer bewuste en meer liefdevolle manier van omgaan met je lichaam, jezelf en je omgeving.

Wie al langer yoga doet zal ontdekken dat de aangeboden oefeningen je meer inzicht geven in hoe je lijf werkt, in hoe je zonder forceren of jezelf te kwetsen dieper in houdingen kan komen en in hoe je yoga kan toepassen om zowel je lichaam als je geest meer in evenwicht te brengen.

Voor mensen uit andere disciplines waarbij het lichaam een cruciale rol speelt (zoals dans, oosterse krijgskunsten, muziek, theater, sport,…) is deze yoga-vorm bijzonder geschikt. Je leert er wat je lijf nodig heeft om in balans te blijven, zodat je met nog meer plezier kan doen wat je graag doet.

Je bent van harte welkom,

Bart
kinesitherapeut – yoga-docent – freediver

 

Summary
Event
Wekelijkse lessen Physio Yoga
Location
Brugge - TheJewelWithinYoga, Leiselestraat 142 ,St-Michiels Brugge,-8200
Starting on
20 november 2018
Ending on
11 juni 2019
Description
Deze wekelijkse yogalessen bieden je de gelegenheid om op een veilige en verantwoorde manier goed voor jezelf en je lichaam te zorgen. PhysioYoga verenigt kinesitherapie (genezen door bewegen) met de authentieke wijsheid en kracht van yoga.