Wekelijkse PhysioYoga lessen – Brugge

Bart is ervan overtuigd dat ons lichaam tot zoveel meer in staat is dan het gemiddelde: het kan ongelooflijke fysieke en artistieke prestaties neerzetten, het kan genezen tegen alle verwachtingen in, het kan grenzen verleggen en opnieuw grenzen verleggen.

Zijn zoektocht bracht hem telkens opnieuw in contact met zowel moderne als klassieke methodes om dit potentieel te verwezenlijken. Yoga kon in deze zoektocht niet ontbreken.

Doorheen zijn meer dan 25 jaar ervaring in het werken met mensen en hun klachten creëerde hij PhysioYoga waardoor dit natuurlijke potentieel nu voor iedereen toegankelijk is.

Hij werd geïnspireerd door Iyengar yoga, Pralaya yoga (Robert Boustany), de somatics methode van Moshe Feldenkrais, Oosterse geneeswijzen en krijgskunsten, fascia en bindweefseltechnieken van Thomas Myers en diverse meditatie technieken.

Wekelijkse lessen op dinsdagavond – telkens van 19u00 tot 20u30

Praktische informatie

  • 7, 14, 21 en 28 juli
  • 11 en 25 augustus
  • 90 euro voor de ganse zomer – 20 euro per losse les – opgelet maximaal 10 personen om kwaliteit te garanderen

    De lessen worden tegelijk gestreamd én opgenomen via zoom, dit is de link:
    https://us02web.zoom.us/j/83324582799

Locatie:
The Jewel Within Yoga
Leiselestraat 142 – St-Michiels Brugge

Inschrijving:
vooraf inschrijven is noodzakelijk door me een mail te sturen (info@bartdenys.com) en het volledige bedrag over te schrijven op mijn rekening: BE52 9796 1378 7309

Later instappen in een reeks is mogelijk indien er nog plaats is – neem hiervoor contact met me op.