MovementTherapy

move

Met individuele, op jouw maat geschreven behandelingen en oefeningen herwin je snel je gezondheid en welzijn.

PhysioYoga

PhysioYoga combineert het beste uit Yoga en BewegingsTherapie. We werken met varianten en aanpassingen zodat de benefits van de oorspronkelijke – soms zeer complexe – houdingen toegankelijk worden voor iedereen. PhysioYoga is ideaal als preventie en als ondersteuning om je herstel meer permanent te maken. Wie al ervaring heeft met yoga zal versteld staan hoeveel meer kracht, soepelheid en ontspanning je kan ervaren in lichaam en geest.

 

Somatic Freediving

Somatic Freediving maakt gebruik van het natuurlijke vermogen van ons lichaam om zich aan te passen, te leren en te evolueren. Dankzij deze methode wordt elke duik op één ademteug een aangename ervaring. Je leert de vele uitdagingen van het vrijduiken stap voor stap overwinnen en je zal merken dat je een gestage vooruitgang boekt zonder jezelf te moeten forceren. Het mooie is dat dit proces ook een positieve invloed heeft op de rest van je leven.

News

Programma najaar 2019 online!

De wekelijkse lessen starten al op dinsdag 3 september met een nieuw concept!
>>> lees meer

Er is een nieuwe reeks workshops: PhysioYoga Fundamentals zowel voor beginnelingen als mensen die verdieping zoeken in yoga.
>>> lees meer

Daarnaast is er opnieuw een workshop ‘Yoga onder water’ – een ideale ontspannende introductie tot de wereld van het vrijduiken.
>>> lees meer

PhysioYoga online videokanaal

Na twee jaar hard werken is er eindelijk een eerste mooi eindresultaat waar ik trots op ben!

Het eerste online PhysioYoga video project staat online! Je kan je vanaf nu abonneren.

De eerste 20 inschrijvingen krijgen 50% korting!

>>> lees er hier alles over

Online afspraak boeken

Super makkelijk: zoek in de online agenda een moment dat best uitkomt en maak onmiddellijk een afspraak. Ik bevestig zo snel mogelijk.

Blog/Vlog van Bart Denys

Anatomie voor yoga les 011

Anatomie voor yoga les 011

Osteologie Deze week bekijken we de beenderen, wat hun fucntie is, hoe de binnenkant eruit ziet, en hoe levend beenderen eigenlijk zijn. Daarnaast overlopen we van een aantal belangrijke beenderen de latijnse namen. Op die manier zal je makkelijker kunnen volgen als...