tarieven

kine, massage, lichaamswerk en coaching particulieren

60 € – per sessie van 1u

voor sessies waarbij er op fysiek vlak gewerkt wordt geldt met doktersvoorschrift voor kinesitherapie een terugbetaling door het ziekenfonds van 12,28 € (met een maximum van 18 sessies per jaar)

 

coaching bedrijven

85 € inclusief 21% BTW – per sessie van 1u
voor langere trajecten – offerte op aanvraag

 

yoga

individueel: 60 € per sessie van 1u
10-beurtenkaart: 100 € – drie maand geldig met uitzondering van mijn verlof/opleidingsmomenten
10-beurtenkaarten: 160 € – één jaar geldig
losse groepsles: 20€

 

 

enkele belangrijke spelregels ivm afspraken

  • om een afspraak te maken neem je best contact op per telefoon (+32 479 279403). Als ik aan het werk ben neem ik niet op, spreek dan een berichtje in met je naam en telefoonnummer en ik neem zelf terug contact met je op. Je kan me ook een mail sturen (info@bartdenys.com) met je naam, je telefoonnummer en enkele momenten waarop je beschikbaar bent.
  • je komt best iets voor het afgesproken uur aan zodat je al wat tot rust kan komen in de wachtruimte, dit is de beste voorbereiding op je sessie
  • afspraken kunnen NIET geannuleerd worden via sms, antwoordapparaat of mail. Dat kan alleen via rechstreeks telefonisch contact en ten minste 48u op voorhand. Bij latere annulaties ontvang je een factuur voor het volledige honorarium. Iedereen krijgt één ‘joker’, daarna pas ik de regel rond annulaties strikt toe.
  • door het maken van een afspraak verklaar je je akkoord met deze voorwaarden