Pranayama en koudetraining

Je lichaam blootstellen aan koude is één manier om je innerlijke vuur en levenskracht te ontdekken en activeren. In deze reeks leer je hoe je dat best aanpakt.

Daarnaast zijn er heel wat ademhalingstechnieken die datzelfde innerlijke vuur ondersteunen. Nieuw is dat we aan de slag gaan met de zogenaamde ‘Buteyko’ ademhalingstechnieken.

Afhankelijk van je constitutie en ervaring zijn verschillende stappen nodig om je lichaam de tijd te geven zich aan te passen. Het is net dit adaptatieproces dat interessant is en waardoor je lichaam en je geest sterker en gezonder worden. Je lichaam bloot stellen aan koudere temperaturen gecombineerd met specifieke ademtechnieken en meditatie (pranayama) brengt je meer energie, een grotere vitaliteit en een sterkere immuniteit.

Mijn grootvader wist dit al en maakte elke dag zijn borst nat met koud water 🙂

Tijdens deze reeks krijg je alle nodige informatie en persoonlijke coaching om toegang te krijgen tot deze kracht. Het is een gradueel proces waarbij je lichaam zich stap voor stap aanpast zonder dat we ook maar iets forceren. De ‘koude’ hoeft dus niet extreem te zijn om resultaat te boeken. Je zal merken dat je lichaam en geest elke week sterker worden.

Praktische informatie:

Yoga en pranayama lessen
op dinsdagavonden van 20u30 tot 22u00
19 en 26 november, 3, 10 en 17 december.
Locatie: The Jewel Within Yoga Leiselestraat 142 – St-Michiels Brugge

Gezamelijke koudetrainingen
op vrijdagavonden:
* 6 december om 19u – ijsbad – Locatie: Varenslaan 23 – 8200 Brugge St-Andries
* 20 december om 19u – zwemmen in de Noordzee – Locatie: Zeilclub De Windhaan in De Haan

Bijdrage: 80 € Inschrijven vooraf is noodzakelijk door me een mail te sturen en 80 € over te schrijven op BE52 9796 1378 7309 met vermelding van je naam en de vermelding ‘pranayama en koudetraining’

Summary
Event
Pranayama en koudetraining
Location
Brugge - TheJewelWithinYoga, Leiselestraat 142,St-Michiels Brugge,-8200
Starting on
19 november 2019
Ending on
20 december 2019
Description
Je lichaam blootstellen aan koude is één manier om je innerlijke vuur en levenskracht te ontdekken en activeren. In deze reeks leer je hoe je dat best aanpakt. Afhankelijk van je constitutie en ervaring zijn verschillende stappen nodig om je lichaam de tijd te geven zich aan te passen. Het is net dit adaptatieproces dat interessant is en waardoor je lichaam en je geest sterker en gezonder worden.
Offer Price

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang alle info over de lessen, workshops en trainingen.

Gelukt! Je bent ingeschreven

Too many subscribe attempts for this email address.

*
Bart Denys PhysioYoga gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden.