Pranayama workshop

De kracht van koud – IJsbad workshop

Je lichaam blootstellen aan koude is één manier om je innerlijke vuur en levenskracht te ontdekken en activeren. In deze voormiddag leer je hoe je dat best aanpakt.

Afhankelijk van je constitutie en ervaring zijn verschillende stappen nodig om je lichaam de tijd te geven zich aan te passen. Het is net dit adaptatieproces dat interessant is en waardoor je lichaam en je geest sterker en gezonder worden. Je lichaam bloot stellen aan koudere temperaturen gecombineerd met specifieke ademtechnieken en meditatie (pranayama) brengt je meer energie, een grotere vitaliteit en een sterkere immuniteit.

Mijn grootvader wist dit al en maakte elke dag zijn borst nat met koud water 🙂

Tijdens deze workshop krijg je alle nodige informatie en persoonlijke coaching om toegang te krijgen tot deze kracht. Het is een gradueel proces waarbij je lichaam zich stap voor stap aanpast zonder dat we ook maar iets forceren. Je zal merken dat je lichaam en geest elke week sterker worden.

We bieden ook de mogelijkheid aan om een ijsbad te nemen maar dat is geen verplichting. De ‘koude’ hoeft dus niet extreem te zijn om resultaat te boeken.

Praktische informatie:

zaterdag 8 februari van 10 tot 13u
The Jewel Within Yoga Leiselestraat 142 – St-Michiels Brugge

Bijdrage: 40 € Inschrijven vooraf is noodzakelijk door me een mail te sturen en 40 € over te schrijven op BE52 9796 1378 7309 met vermelding van je naam en de vermelding ‘koudetraining’

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}