PhysioYoga “Frandeux” workshop

Dit is een reeks voor wie meer diepgaand wil kennis maken met de kracht en waarde van PhysioYoga.  Er zijn vier aparte lessen die samen één geheel vormen:

* De 10 basisprincipes van PhysioYoga
* Een flow doorheen de myofasciale meridianen
* Een flow doorheen de Deep Front Line
* Een pranayama reeks

 

"

Lees hieronder meer over de inhoud van de workshops

PhysioYoga Frandeux serie van 4 lessen – 1 maand

12,00 incl. BTW

PhysioYoga Frandeux serie van 4 lessen – lifetime access

40,00 incl. BTW

De 10 basisprincipes van PhysioYoga

PhysioYoga is bijzonder omdat het de eeuwenoude principes uit yoga vertaalt naar het westen, zodat we er het maximum kunnen uithalen op alle vlakken.

Diepgaande analyse van de yogahoudingen samen met inzicht in de meest moderne bevindingen van anatomie, fysiologie en kinesitherapie, resulteren in een intelligent systeem van oefeningen en aangepaste yogahoudingen die het potentieel hebben om je lichaam en je geest weer meer in balans te brengen.

In deze reeks krijg je de basisprincipes mee die aan de grondslag liggen van PhysioYoga die toepasbaar zijn op alle andere yogastijlen.

Myofasciale Meridianen

Dit is een volledige yogales waarin we via yogahoudingen en aangepaste oefeningen kennis maken met de myofasciale meridianen zoals die beschreven zijn door Tom Myers.

Dit biedt een uniek inzicht in het lichaam en hoe alle delen met elkaar verbonden zijn via het bindweefsel; Je ontdekt ook hoe intelligent yogahoudingen eigenlijk zijn opgebouwd.

De vele aangepaste houdingen en oefeningen zijn typisch voor PhysioYoga. Vele klassieke yogahoudingen zijn voor heel wat mensen te complex om correct en veilig uit te voeren. Deze oefeningen halen de essentie uit de klassieke houdingen en zijn aangepast aan de westerse mens.

Deze yogales biedt een verfrissende kijk op yoga. De eeuwenoude wijsheid en moderne wetenschap gaan hierbij hand in hand.

De Deep Front Line

De Deep Front Line is eigenlijk de belangrijkste myofasciale lijn die doorheen het centrum van ons lichaam loopt.

Spanning in de DFL leidt vaak tot chronische en onverklaarbare klachten.
Dit is een yogales met houdingen en voorbereidende oefeningen om de spanning uit alle delen van deze myofasciale lijn te leren loslaten. Dit heeft een diepgaand effect op zowel fysiek als psycho-emotioneel welzijn.

Fysiek zal je je energieker en meer wakker voelen, emotioneel stabieler en mentaal meer helder. Dit is een ideale reeks om diepgaande spanningen te bevrijden.

Pranayama

De manier waarop we ademen en de aandacht die we eraan besteden is wat het verschil maakt tussen yoga en fitness.

Met de heldere aanpak van PhysioYoga bewegen we stap voor stap doorheen de fundamenten van pranayama. Wie pas begint met yoga zal snel inzicht krijgen in hoe pranayama de rest van je yoga- en meditatiepraktijk kan ondersteunen en wie al meer ervaring heeft zal een rijkdom aan details ontdekken die je praktijk zullen verdiepen.

Een ideale les om je dag mee te starten.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}