PhysioYoga workshop

voor een soepele, sterke en gezonde rug

en meer kracht en vitaliteit in je lichaam

 

De wervelkolom is de meest cruciale en wonderbaarlijke structuur van ons lichaam. Het zorgt tegelijkertijd voor kracht, beweeglijkheid, stevigheid en intelligentie.

Intelligentie omdat de wervelkolom het ruggemerg beschermt dat via de perifere zenuwen vanuit de hersenen o.a. beweging aanstuurt en feedback terugstuurt. Om dit goed te kunnen doen is het belangrijk dat er geen compressie ontstaat in de wervelkolom zodat het zenuwstelsel vrij blijft. Vandaar dat het zo belangrijk is om de wervelkolom zoveel als mogelijk lang te houden in haar natuurlijke krommingen.

Stevigheid omdat het helpt om ons gewicht te dragen terwijl we rechtop lopen. We zijn zowat het enige wezen op aarde die dat op zo’n elegante en verfijnde manier kan.

Beweeglijkheid omdat het de vrije beweging van het hoofd, de armen en de benen helemaal ondersteunt. Als de wervelkolom vrij is, dan is het makkelijker om ook de ledematen soepel te houden.

Kracht omdat de wervelkolom de kracht die we ontwikkelen in ons centrum naadloos overdraagt naar de ledematen.

Tijdens dit weekend leer je hoe je je wervelkolom kan bevrijden van compressie en spanning, zodat je opnieuw met meer vitaliteit, kracht, soepelheid en vrijheid in je lichaam kan aanwezig zijn. We brengen de spieren en gewrichten van de wervelkolom terug in balans en leren meer efficiënte bewegingspatronen integreren zodat je een meer blijvend resultaat krijgt van je beoefening.

Praktische informatie

Data: binnenkort nieuwe datum
Locatie: The Jewel Within Yoga – Leiselestraat 142 – St-Michiels Brugge
Bijdrage: 140 euro

Inschrijven vooraf is noodzakelijk door me een mail te sturen en 140 € over te schrijven op BE52 9796 1378 7309 met vermelding van je naam en ‘physioyoga-workshop-wervelkolom’ ten laatste tegen ***** – min 8 en max 16 deelnemers om voldoende individuele begeleiding mogelijk te maken.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}