PhysioYoga Online

brengt jou het beste van Yoga en Kinesitherapie voor een beter,
meer gezond en evenwichtig leven

Het is mijn missie om de kracht en het potentieel van yoga toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Daarom creëerde ik dit online platform.  Je kan via mijn blog al heel wat inspiratie en inspiratie vinden, zowel in de vorm van artikels als GRATIS inspirerende yogavideos.

Daarnaast werk ik aan twee projecten:

  • een modulaire yoga opleiding die in 2019 van start gaat – hiervan worden opnames gemaakt zodat de training ook online beschikbaar zal komen
  • korte video workshops met zowel preventieve als herstellende oefeningen rond specifieke thema’s en klachten.

De oefeningen zijn voor iedereen toegankelijk en dus ook haalbaar als je totaal geen ervaring hebt met yoga. Ik leg wel telkens de link met asanas zodat mensen met een regelmatige yoga practice de principes van PhysioYoga kunnen integreren. Als je nog geen yoga doet zijn deze workshops een zeer veilige manier om met yoga te starten.

Als yoga leraar en/of bodyworker kan je er ook terecht omdat het je inzicht zal verschaffen in hoe je asana’s kan omvormen of aanpassen aan de noden van je leerlingen.

Video Workshops

Dit zijn workshops rond bepaalde thema’s of klachten. De voorgestelde oefeningen zijn altijd voor iedereen haalbaar, je hebt dus geen ervaring met yoga nodig om de voordelen ervan te kunnen ervaren!

Ondertussen zijn al enkele workshops beschikbaar (zowel in het NL als in het ENG). Check het aanbod via onderstaande link!

Momenteel creëer ik een reeks van 9 Nederlandstalige video’s waarin we zo goed als het ganse lichaam en de meest voorkomende klachten aanpakken met eenvoudige oefeningen.

Binnenkort meer info!

PhysioYoga online training

Vanaf 2019 komt er een opleiding PhysioYoga. Alle lessen van deze opleiding zullen ook online beschikbaar komen, evenals aparte opnames over specifieke onderwerpen die in de opleiding aan bod komen.

Ideaal als

  • aanvulling en naslagwerk indien je de opleiding volgt
  • complementair aan een andere opleiding die je volgt – PhysioYoga hanteert principes die universeel inzetbaar zijn
  • bijscholing als je al docent bent

 

Gratis video vlog

Ik maak regelmatig een inspirerende video die GRATIS ter beschikking komt via mijn blog zodat mijn missie om zoveel mogelijk mensen te laten delen in de wijsheid en mogelijkheden van yoga nu al werkelijkheid wordt!

Nieuwsbrief

Schrijf je in en we informeren je (ongeveer maandelijks) over de lessen, workshops en opleidingen die we organiseren.

Gelukt! Je bent ingeschreven

Too many subscribe attempts for this email address.

*
Bart Denys PhysioYoga gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden.