PhysioYoga workshop

voor een open hart

en stevige core

 

Een zacht en open hart heeft ruimte nodig, zowel fysiek als emotioneel.

Je hart wordt beschermd en gedragen door je borstkas die door onze gewoonlijke meer voorovergebogen houding onder druk komt te staan. In dit weekend geven we je hart opnieuw de ruimte waar het naar verlangt.

Een open borstkas heeft een stevig fundament nodig. Daarom is de eerste stap om je hart te openen het verstevigen van het fysieke (kracht)centrum van je lichaam, je core. Jammer genoeg bestaan hier veel misverstanden over waardoor zogenaamde core-versterkende oefeningen niet altijd het gewenste resultaat hebben. De aanpak van PhysioYoga resulteert in een sterke, evenwichtige core, zonder negatieve bijwerkingen.

Daarnaast houdt de borstkas dikwijls heel wat onbewuste spanningen vast. De zone van de borstkas en het hart is waar alles samenkomt en verbonden wordt met elkaar. Er is een sterke relatie met wat er gebeurt in de rest van het lichaam. Met pranayama, yoga en somatics gaan we op zoek naar meer soepelheid, ruimte en vrijheid.

Praktische informatie

Data: zaterdag 15 en zondag 16 juni van 10 tot 17u
Locatie: The Jewel Within Yoga – Leiselestraat 142 – St-Michiels Brugge
Bijdrage: 140 euro

Inschrijven vooraf is noodzakelijk door me een mail te sturen en 140 € over te schrijven op BE52 9796 1378 7309 met vermelding van je naam en ‘physioyoga-workshop-hartencore’ ten laatste tegen 5 juni 2019 – min 8 en max 16 deelnemers om voldoende individuele begeleiding mogelijk te maken.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}