Oops…

 Je hebt nog geen toegang tot de ‘members area’

Kies nu om goed voor jezelf te zorgen

Neem een maandelijks abonnement en krijg onmiddellijk toegang tot ons uitgebreid lessenpakket of koop interessante workshops waar je je in kan verdiepen!

Het leuke aan de yogalessen is dat bart zijn kennis deelt terwijl we poses doen. Er is altijd een waardevolle uitleg om naast de yogalessen ook toe te passen. De combinatie van zijn yogalessen en kine waren top voor mij. Enkele klachten kunnen verminderen en een betere connectie met mijn lichaam gevonden hierdoor.

Ann Dumoulin

Physio Yoga Online

 Onbeperkte toegang tot alle online lessen, live en on-demand

Leer authentieke yoga samen met professionele kine en yoga leraar Bart 

9,99 €

per maand

Meer dan 25 jaar expertise gebundeld in één platform!

Inclusief onderstaande lessen

Wekelijkse lessen

Je krijgt toegang tot de live stream van de wekelijkse lessen PhysioYoga op dinsdag.

Daarnaast ook tot het ganse archief van deze lessen, een ongekende rijkdom aan inspirerende oefeningen.

Pranayama lessen

Je krijgt ook toegang tot de opnames van een reeks pranayama, meditatie en yoga nidra lessen.

Anatomie voor yoga

Dit is een bijzonder interessante reeks korte lessen waarin Bart zijn kennis van anatomie, alignment, fysiologie, enz… deelt op zo’n manier dat het begrijpelijk is voor iedereen en zodat je het direct in de praktijk kan toepassen.

Doe mee met de gratis proefles hieronder

Bart bezit zoveel waardevolle kennis en voelt super veel aan. Zijn yoga en kiné oefeningen hebben mij bewust doen worden van mijn houding op zo veel vlakken. Ik pas het toe terwijl ik werk, aan m’n computer zit, fiets, in de tuin werk, sta te koken of in de zetel zit. Maar ik heb ook heel veel bijgeleerd over “het leven” en over mezelf. Dankjewel Bart 😊

Sophia Dequeker

Ik blijf kiezen om yogales te volgen bij Bart. Het gedragen evenwicht tussen mildheid en uitdaging, het persoonlijk gezien voelen in mogelijkheden en grenzen, het voelen hoe je lijf zich opent door de opbouwende, schijnbaar kleine repetitieve bewegingen, het meditatief ontspannen eindigen met een wakker lijf. Dankbaar.

Els Proot

Ik hou van klare taal en goeie uitleg en dit is bij Bart top! Ik zie er naar uit hoe mijn lichaam verder zal evolueren. Zoals mijn ayurvedische arts zegt: het lichaam kan zich op elk moment van je leven herstellen. Op mijn 65ste weer goeie moed en heel blij dat hij op mijn pad langs komt. Ik heb een abonnement op via computer les te volgen, ik doe het als ik het nodig acht en me goed voel, heel praktisch. Dikke merci Bart.

Rita de Roest

nu voor 9,99 € per maand

Bovendien krijg  je exclusieve ledenkortingen op onze meest waardevolle producten!

PhysioYoga Fundamentals complete serie

Gewoonlijke prijs 95 euro – voor leden 40 euro

>> meer info

PhysioYoga Frandeux serie van vier lessen

Gewoonlijke prijs 40 euro – voor leden 20 euro

>> meer info

Word Samapatti Lid!

Onze uitgebreide groep van yoga enthousiastelingen laten je je onmiddellijk thuis voelen in onze PhysioYoga community. Je krijgt de mogelijkheid om je vragen te stellen en deel uit te maken van een schitterende sociale groep van leuke mensen.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}