Welkom bij dit nieuwe project!

Anatomie wordt vaak als ‘moeilijk’, ‘saai’, ‘overweldigend’,… ervaren. Binnen yoga-opleidingen, die 200 of 500 uur in beslag nemen is er nauwelijks voldoende ruimte om er veel aandacht aan te besteden, en meestal worden leraars in opleiding zo een beetje aan hun lot overgelaten. Het moet dan maar met zelfstudie, wat meestal resulteert in zeer weinig studie…

Maar anatomie en alles wat met ‘hoe het lichaam functioneert’ te maken heeft hoeft helemaal niet saai of moeilijk te zijn. Vandaar dit initiatief waarmee ik anatomie op een praktische en behapbare manier wil brengen, gericht aan een yogi’s én dit volledig GRATIS.

De gewone beoefenaar zal ontdekken dat je asana’s beter zal begrijpen, niet alleen in je hoofd, maar ook in je lichaam. En voor docenten is dit een absolute noodzaak! Door deze kennis en ervaring wordt het ook makkelijker om yoga aan te passen aan het niveau van je leerlingen, zodat ze maximaal baat kunnen hebben bij hun beoefening.

>

Heb je vragen, of zijn er onderwerpen waar je meer over wil horen? Laat mij dat dan weten, ofwel via een comment onderaan deze video, ofwel via mail.

Vind je dit een waardevol project? Dan kan je me steunen door:
* dit project met anderen te delen
* een afspraak te maken (online of IRL)
* een online product aan te schaffen >>> klik hier
* een donatie te doen >>> klik hier