bart

bartfeatured4Het mysterie van het leven en de intelligentie van het lichaam inspireren mij eindeloos.  Lijfelijk genieten ontspant me het meest:  bewegen,  dansen, massage, yoga, vrijen, lekker eten… Ik hou ook van de schoonheid van elke mens en de woeste kracht van de natuur.

Doorheen een hele zoektocht via religies, opleidingen, methodes, technieken…  vond ik aanwijzingen die me de schat in mezelf deden vinden. Om uiteindelijk in de stilte van mijn lichaam de antwoorden op al mijn vragen te ontdekken. Ik voel elke dag meer hoe ik een levensgenieter ben, een lichaamsgenieter.

Lichaamsfluisteraar is dan weer een woord dat goed omschrijft hoe ik deze bevindingen graag deel met anderen. Ik geniet er van mensen te ondersteunen om ook de antwoorden te vinden in zichzelf en hun lichaam. Het stemt me gelukkig als ik die golf van ontspanning, vitaliteit en rust kan verspreiden.

Ik zet al mijn kennis, ervaring, creativiteit, humor en liefde met veel enthousiasme in om je te inspireren voluit te leven en te genieten van wie je bent.

> opleidingen en ervaring