BewegingsTherapie

De BewegingsTherapie van Bart Denys is een professionele, wetenschappelijk onderbouwde, resultaatgerichte aanpak voor je klachten. In deze stresserende hectische tijden bieden we je concrete tools en coaching om je herstel zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Met individuele, op jouw maat geschreven behandelingen herwin je je gezondheid en welzijn in no time.

PhysioYoga

PhysioYoga combineert het beste uit Yoga en BewegingsTherapie. We werken met varianten en aanpassingen zodat de benefits van de oorspronkelijke – soms zeer complexe – houdingen toegankelijk worden voor iedereen. PhysioYoga is ideaal als preventie en als ondersteuning om je herstel meer permanent te maken. Wie al ervaring heeft met yoga zal versteld staan hoeveel meer kracht, soepelheid en ontspanning je kan ervaren in lichaam en geest.

 

Somatic Freediving

Somatic Freediving maakt gebruik van het natuurlijke vermogen van ons lichaam om zich aan te passen, te leren en te evolueren. Dankzij deze methode wordt elke duik op één ademteug een aangename ervaring. Je leert de vele uitdagingen van het vrijduiken stap voor stap overwinnen en je zal merken dat je een gestage vooruitgang boekt zonder jezelf te moeten forceren. Het mooie is dat dit proces ook een positieve invloed heeft op de rest van je leven.

Nieuws

Zomer Physio Yoga aan zee

Vanaf 25 juni elke dinsdag!
Met je voeten in het zand, je haren in de wind en de zon op je gezicht voelt yoga doen nog veel natuurlijker. Een echte herbronning voor lichaam en geest, elke week opnieuw tot eind augustus.

Online afspraak boeken

Super makkelijk: zoek in de online agenda een moment dat best uitkomt en maak onmiddellijk een afspraak. Ik bevestig zo snel mogelijk.

Blog/Vlog van Bart Denys

PhysioYoga en Fascia

Eén van de belangrijkste principes van PhysioYoga is dat we rekening houden met het bindweefsel. In deze video, die ik opnam tijdens een driedaagse workshop, geef ik een korte introductie tot hoe we in PhysioYoga het bindweefsel benaderen. Schrijf je in op het forum...

Summary
De kracht van je lichaam
Article Name
De kracht van je lichaam
Description
Stem lichaam en geest op elkaar af en bevrijd je innerlijke levenskracht voor een vervullend leven. Kinesitherapie, physioyoga en freediving.
Author
Publisher Name
Bart Denys

Nieuwsbrief

Schrijf je in en we informeren je (ongeveer maandelijks) over de lessen, workshops en opleidingen die we organiseren.

Gelukt! Je bent ingeschreven

Too many subscribe attempts for this email address.

*
Bart Denys PhysioYoga gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden.