PhysioYoga Online

brengt jou het beste van Yoga en Kinesitherapie voor een beter,
meer gezond en evenwichtig leven

Het is mijn missie om de kracht en het potentieel van yoga toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Elke maand publiceer ik een nieuwe online yoga workshop en tussendoor zijn er regelmatig GRATIS inspirerende yogavideos.

De oefeningen zijn voor iedereen toegankelijk en dus ook haalbaar als je totaal geen ervaring hebt met yoga. Ik leg wel telkens de link met asanas zodat mensen met een regelmatige yoga practice de principes van PhysioYoga kunnen integreren. Als je nog geen yoga doet zijn deze workshops een zeer veilige manier om met yoga te starten.

Als yoga leraar en/of bodyworker is vooral het abonnementskanaal interessant. Je krijgt er toegang tot alle workshops en nog veel meer. Het is een vorm van permanente vorming en een waardevolle yoga(therapie) database. Wat ik breng is toepasbaar op alle yogastijlen omdat het gebaseerd is op hoe het lichaam van nature functioneert. Je zal nieuw inzichten krijgen in hoe asanas opgebouwd zijn en hoe je ze kan aanpassen aan de noden of klachten van je leerlingen.

Video Workshops

Dit zijn workshops rond bepaalde thema’s of klachten. De voorgestelde oefeningen zijn altijd voor iedereen haalbaar, je hebt dus geen ervaring met yoga nodig om de voordelen ervan te kunnen ervaren!

Er wordt wel telkens de link gelegd met de originele yoga-houdingen met de nodige uitleg om deze te kunnen doen op een correcte manier.

Daarnaast publiceer ik ook opnames van reguliere PhysioYoga lessen of onderdelen van workshops die ik geef.

Al deze workshop zijn apart te koop.
Ze zijn ook allemaal beschikbaar in het abonnementskanaal.

Abonnementskanaal

Elke maand publiceer ik een nieuwe workshop en deze zijn allemaal beschikbaar in dit kanaal. Daarbovenop krijg je  toegang tot:

  • de volledige bibliotheek van oefeningen zonder alle extra uitleg, zodat je je kan concentreren op de oefening zelf
  • een index van al deze oefeningen waarin ze gekoppeld worden aan de mogelijke disbalansen en/of klachten
  • toegang tot een gesloten facebookgroep waarin je vragen kan stellen en op die manier mee vorm geeft aan wat er gepubliceerd wordt

Abonneer je op dit kanaal als je wil leren hoe je met eenvoudige oefeningen en met yoga goed voor jezelf en je gezondheid wil zorgen

en/of indien je je kennis en ervaring van yoga wil verdiepen en je eigen yoga practice wil optimaliseren

ook van bijzonder nut voor yoga teachers en bodyworkers

Gratis video vlog

Ik maak regelmatig een inspirerende video die GRATIS ter beschikking komt via mijn blog zodat mijn missie om zoveel mogelijk mensen te laten delen in de wijsheid en mogelijkheden van yoga nu al werkelijkheid wordt!

Verwachte nieuwe releases

Basic principles of PhysioYoga

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

PhysioYoga for the knee

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

PhysioYoga to increase vitality

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)